Valextra begrenset serie av håndvesker «all-inclusive»

2 mai

Valextra begrenset serie av håndvesker «all-inclusive»

Som Valextra bestselgende klassiske serien, har ISIDE rekke håndvesker alltid vært et symbol på god smak i mote menneskelig sirkel. Denne våren og sommeren, dens spesielle limited edition serie Superbag ut og blitt moderne avgjørende enkelt produkt. Den nye serien av fet trendy farge, den perfekte blanding av ypperlig håndverk og nyskapende ideer styrte den tradisjonelle, ubegrenset friskhet, den fasjonable oppgraderingen: denne sesongen, er det verdt å gruble slagord slagord, traff farge striper, retro geometriske motiver og friske hester Caron farge for elegant enkelhet av Iside håndvesker legge et snev av unik og stilfull holdning vittig oppfinnsomhet.

slagord bølge

Slagord første bølgen av en måte å uttrykke holdninger og ideer om de siste årene i mote sirkler også intensivert trenden som rockefans. Valextra 2017 våren og sommeren begrenset opplag Superbag håndvesker, vil vesker bli forvandlet til uttrykk for holdningen til «lerret», «slagord bølge» er også forvandlet til en sofistikert kunst av avansert versjon av Scrabble. Tekst-mønster, kombinert med fargerik collage av farge, stil dristig prestasjon, et visuelt utseende som kunnskap til å gjøre. Det kan være lurt å ha en uttalelse brikke som helhet ta i, erklære din personlighet proposisjoner.

Stripete nye ideer

Så lenge strek i live av mote elementer, hvordan å spille nye triks i posen det? Valextra med den italienske luksuriøse tekstiler Dedar samarbeid levering av varer, bruk av silke, broderi og andre nye materialer, for å skape en visuell følelse av tre-dimensjonal super-striper, den «stripete nye» skinne i fasjonable håndvesker!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *